BalkanWeb – 18:11 27/02
Dëbora ka “pushtuar” Shqipërinë, dhe kryeqytetin e saj Tiranën me një furi të madhe dhe flokë të mëdha. Në orën 15:50 një dëborë e dendur nisi të mbulonte rrugët e Tiranës, pamje e cila u ndoq me …

Albeu.com: Dëbora pushton Shqipërinë, më në fund zbardhet edhe Tiranë

BalkanWeb: VIDEO/ Kryeqyteti zbardhet nga dëbora, ja si përjetohet në qendrën stërvitore të Tiranës

Albeu.com: Dje mahniti Roma, sot Napoli mbulohet nga dëbora pas 50 vitesh (FOTO LAJM)

27 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed