Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Greg Delawie, konsideron se e ardhmja e Kosovës për në Europë është në rrezik e kjo gjë varet nga deputetët e Parlamentit të Kosovës.

Këto deklarime, Ambasadori Delawie i dha sot përmes një deklarimi të tij publik të cilin e ka ndarë me të gjithë miqtë e tij në llogarinë zyrtare në facebook, njofton Klan Kosova.

Ai u ka bërë thirrje të gjithë deputetëve që të mërkurën të paraqiten në punë e të votojnë pro marrëveshjes së Demarkacionit të kufirit të Kosovës me Malin e Zi.
“E ardhja e Kosovës në Europë është në rrezik. Lejoni që me të dhënat tuaja të votimit të tregoni se jeni ju avokat i asaj që ka rëndësi për njerëzit që iu zgjodhën juve përmes votës. Një ”PO” bën që të përfitojnë të gjithë qytetarët e Kosovës, partitë dhe komunitetet. Mos votoni për izolim – votoni për të ardhmen!”, shprehet Delawie.

https://video.xx.fbcdn.net/v/t43.1792-2/28002089_152086875602991_2549097239460970496_n.mp4?efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MTAyNCwidmVuY29kZV90YWciOiJzdmVfaGQifQ%3D%3D&rl=1500&vabr=827&oh=6cd35aa435564b2ec88e3fec6bdc61e6&oe=5A978A05

Source: New feed