Janë zbardhur të tjera detaje nga jahti i gjetur i braktisur mbrëmjen e djeshme nga policia kufitare në afërsi të bregdetit shqiptar.

Sikundër mësohet jahti është gjendur në afërsi të luginës së Patokut në Kurbin, dhe mbrëmjen e sotme është ankoruar në Shëngjin.

Policia e ka mbajtur për gjatë gjithë kohës në vëzhgim, por askush nuk është afruar pranë tij, çka ka rritur edhe më shumë dyshimet.

Burime policore thonë se jahti me flamur slloven, i përket një……
Source: New feed

Leave a Reply