Një ekuipazh patrullimi nga policia kufitare Pfronten (GPS) kreu një kontroll të trafikut në autostradën A7.

Të enjten rreth orës 3 të mëngjesit, ekuipazhi i patrullës ndaloi një “Land Rover” me regjistrim gjerman.

Ata ndaluan makinën në Nesselwang për ta kontrolluar. Oficerët gjetën parregullsi në brendësi të mjetin, çka shtoi dyshimet tek oficerët dhe për pasojë kryer kontrolle të imtësishme.

Gjatë një ekzaminimi të hollësishëm, hetuesit zbuluan një vend të……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *