Një histori e fabrikuar nga Top Channel dhe Edi Rama u mor mbrëmë nga televizionet kombëtare, të cilat e debatuan gjatë. Dëshmitari Milaim Bellanica pretendon se një kasetë me filmimet e masakrës së serbëve në Krushë të Madhe ia ka dorëzuar kreut aktual të opozitës, Lulzim Basha.

Ipyetur nga gazetari Enton Abilekaj, ai ngec pas pyetjes se kur e ka dorëzuar kasetën. Ai thotë se UNMIK ka shkuar te ai në prill, por Abilekaj thotë se UNMIK është formuar në qershor.

Por duket se Bellanica ka probleme të……
Source: New feed