Rama erdhi në pushtet me sektin e Rilindjes duke kalëruar Partinë Socialiste, që i siguronte votat e duhura. Duke profilizuar veten si misionar për të bërë ndryshime, ai mendoi që politika e jashtme dhe diplomacia ishin po aq të lehta si rregullimi i fasadave të Bulevardit të Tiranës, Rilindja Urbane apo koloriti i ngjyrosjes së pallateve për të dhënë shpresë. Nuk ishte faji i tij që nuk kishte formimin e duhur, por besonte në faktin që ndryshimi sado sipërfaqësor mund të evidentonte figurën e tij madhështore……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *