Në vitin 2018 qytetarët e Maqedonisë do të kenë katër fundjava të vazhduara. Nga gjithsej 11 ditë jo pune për të gjithë qytetarët, katër lidhen me fundjavën.

Fundjava e dytë e vazhduar, pas asaj të Vitit të Ri do të jetë këtë javë, pasi 7 janari (e diel) është ditë jopune, por që do të zhvendoset më 8 janar (e hënë).

Gjatë këtij viti për gjithë qytetarët ditë jo pune do të jenë: 1 maji – Dita e punës, 24 maji “Shën Kirili dhe Metodi”, 2 Gushti – Dita e Republikës, 8 Shtatori – Dita e Pavarësisë, 11 Tetori – Dita e Kryengritjes Popullore, 23 Tetori – Dita e luftës revolucionare të Maqedonisë dhe 8 Dhjetori – “Shën Klimenti i Ohrit”./Telegrafi/

The post Dita e hënë jo pune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë appeared first on Telegrafi.

Source: New feed