Divane per zyrë, kam njish dysh dhe karrige per shitje, gjendje shume te mire qmimi shume I volitshem. Jan lekur edhe shume praktike dhe te pershtatshme per zyrë. Ju lutemi me kontaktoni ne 048-556600 apo Facebook Driton Hasani

Source: New feed

Leave a Reply