Kjo ka qenë ndoshta një ndër fundjavat më të bukurat në jetën e saj. Këngëtarja Olta Boka, ka ndryshuar më në fund statusin e saj, të kuptohemi jo atë personal, që lidhet me jetën private, por atë më të fortin që ka të bëj me lidhjen e gjakut.

Ditën e djeshme ajo është bërë hallë, dhe këtë gëzim e ka ndarë me të gjithë. Përmes instagramit, ajo ka postuar një foto ku duket me një bebe në krahë, e ku ka shkruar se ndihet halla më e lumtur në botë. Por, thënia më speciale, është ajo që ngjan me një zotim të ndjerë. “Të premtoj se do të të dua dhe mbroj gjithë jetën, si edhe të do jem mikesha jote më e mirë”.

auto_95843487f87772b01a906468560200de1519740001

Link: https://www.instagram.com/oltabokaofficial/

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/Bef9LLVhcWF/?taken-by=oltabokaofficial

Source: New feed