Kompania DC Investment, ka ne fokusin e saj ndërtimin dhe investimin e projekteve te ndryshme te grupit. Puna në DC Investment është e përqëndruar në një marrëdhënie besueshmërie dhe partneriteti me të gjithë bashkëpunëtorët duke u kujdesur për interesat dhe mirëqënien e të gjithëve. Profesionaliteti, korrektesia si dhe venia ne jete e projekteve avangarde karakterizojne tiparet e kesaj kompanie.
Pozicioni për të cilin mund të aplikoni: Drejtor Teknik

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *