Zhurnal – 18:21 27/02
Drejtori i Komisionit për bashkësitë fetare Sotirovski në takim me kryetarin e komunës së Sarajit, Bexheti Shkup, 27 shkurt – Drejtori i Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet …

Lajm: Blerim Bexheti tregon se a do bëhet prap ministër, ja çka thonë shokët e tij!

Portalb: Blerim Bexheti i premtoi përkrahje nga komuna atletes Drita Islami nga Shkupi

Zhurnal: Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti ka takuar atleten e dalluar Drita Islami

8 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed