iPhone X po përballet me dy probleme të cilat kompania është duke i hetuar.

Njëri problem është ai i telefonatës ku pasi merr një telefonatë, iPhone X bie dhe dridhet, por pamja vizuale shfaqet me vonesë, pra butonat jeshil dhe të kuq shfaqen me një vonesë deri në 10 sekonda, gjë që ndikon në rrezikun e humbjes së telefonatës.

Poashtu, në Amerikë janë regjistruar raste ku iPhone X bën thirrje të pavullnetshme të numrit të emergjencës, 911./Indeksonline/

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bmrzHb5Z5mo?feature=oembed&w=1170&h=878]

Source: New feed