Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale.
Dyqani ka sipërfaqe 40 m² dhe ndodhet buzë rruge.
Cilesite e dyqanit:
-ka vetratë xhami e cila mundëson shikueshmëri të qartë të biznesit
-dyqani është i r…
Source: New feed

Leave a Reply