Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 150 m² të ndodhur në katin e pare dhe me adresë: rruga “Vaso Kadia”, te Instituti.
– Ka nje magazine
– Është i shtruar me pllakë.
– Ka kondicioner.
– Ka vetratë xhami.
– Ka…
Source: New feed

Leave a Reply