Pas zbulimit të historisë shokuese në një fshat të Pogradecit, flet për herë të parë babai i vajzës së abuzuar seksualisht nga një 46-vjeçar.

Pas një muaji presionesh, dhune dhe përdhunimi, 14-vjeçarja nga fshati Vërdovë ka gjetur mënyrën për të shpëtuar nga duart e Blerim Bizgjonit dhe e ka denoncuar atë në Polici.

Por i ati i saj, që tregon se njihet me të arrestuarin, thotë se nuk di asgjë.

“Asgjë, ku di unë, tani ajo andej është, Anisa”, ishin……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *