Orët e vrullshme të merkatos te Roma duket se kanë sjellin fundin e lumtur, pasi veçanërisht telenovela Smalling merr fund.

Shtytja dhe tërheqja e ditëve të fundit midis palëve të ndryshme të përfshira (Roma dhe United), ka shkuar drejt zgjidhjes. Verdhekuqtë duket se e kanë rritur ofertën, duke shkuar rreth 15 milion euro ditët e fundit.

Kjo ishte kthesa që pritej. Chris Smalling është gati të kthehet te Roma: për anglezin, është një garë e vërtetë me kohën. Siç është raportuar……
Source: New feed

Leave a Reply