Kryeministri Edi Rama deklaroi sërish sot se spitalet në Shqipëri janë si në vendet perëndimore.

Ai tha se numri i infektimeve dhe vdekjeve nga koronavirusi është nën mesataren e rajonit.

Por eksperti Erion Dasho i postoi grafikën e INSTAT, që tregon se tremujorin e tretë ka pasur 1300 vdekje më shumë, shumica e të cilave dyshohet se kanë ardhur nga koronavirusi.

“Presidenti i Tanzanisë (në kohën kur spitalet në vend ishin të mbushur përtej kapacitetit): Nuk ekziston koronavirusi!

Turkmenistan: Ata që……
Source: New feed