Prej 2 tetorit, 22-vjeçarja nga Lushnja Dajana Mita është larguar nga banesa e saj pa lënë asnjë gjurmë.

Prej 10 ditësh prindërit e saj bën kallzimin në polici por ende nuk kanë marrë asnjë informacion se ku mund të ndodhen vajza e tyre.

Sipas tyre, vajza bëntë një jetë të rregullt teksa i tremben trafikimit ose vrasjes.

“Them rrëmbyer se kam një dyshim se te telefoni i saj, pash një targë makine, dy ditë dhe kjo targa menjëherë vajta te komisariati i Lushnjes dhe komisariati i verifikoi e……
Source: New feed

Leave a Reply