Veli Selim Dashi, një prej urbanistëve më të vjetër në detyrë në bashkinë e Librazhdit ka ndërruar jetë si pasojë e Covid-19.

Lajmin e ka bërë me dije vetë bashkia e Librazhdit, në një njoftim në mediat sociale.

“Sërish virusi tinzar godet rëndë Qytetin, Bashkinë tonë dhe më gjerë, duke ndarë përgjithmonë nga gjiri i familjes, nga administrata, nga rrethi i gjerë shoqëror e miqësor, njeriun, që për 40 vjet i dha komunitetit mundin, djersën, përkushtimin,……
Source: New feed