Një 40 vjeçar është zhdukur nga gjurmë në qytetin e Elbasanit. Rrapush Çeça, banues në lagjen “Hekurudha” në Elbasan prej mëngjesit ka humbur kontaktet me familjarët e tij. Gazetari i “Panorama” në Elbasan bën me dije se 40 vjeçari ka dalë në mëngjes me automjetin e tij dhe nuk është kthyer. Familjarët kanë bërë denoncim
Source: pa

Leave a Reply