Zhduket pa lënë gjurmë një 40-vjeçar në Elbasan. Denoncimin për zhdukjen e të riut e ka njoftuar vëllai i tij.

Mësohet se i zhdukuri është Rrapush Çeça, banues në lagjen “Hekurudha”.

Çeça ka humbur kontaktet me familjaret prej mëngjesit të sotëm.

Sipas vëllait të 40-vjeçarit, ai  ka dalë nga banesa me automjetin e tij me targa AA 531 VS, dhe u ka thënë familjarëve se po shkonte të kryente disa ekzaminime.

Pas verifikimit nga ana e familjarëve, rezulton se ai……
Source: New feed

Leave a Reply