Enca  e cila ka nisur edhe pushimet në bregdet, gati çdo ditë po provokon rrjetin me foto të nxehta.

Por ditën e sotme ajo e ka rritur dozën duke shoqëruar një foto sensual në plazh edhe me një dedikim ekstrem erotik.

Enca ka hedhur në instagram një foto ku shfaqet e shtrirë mbi një peshqir dhe e veshur me tanga të kuqe duke nxjerrë sheshit `resurset` e pasme.

‘Only fucks with legends’ (Unë q*hem vetëm me legjenda), shkruan Enca në foton që ka publikuar, por në fakt ironia e saj ka të bëjë me……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *