Konkursi bukurisë u organizua nga shoqata e Manekinëve “FREEDOM” Kosovë

Kryetar i shoqatës dhe organizator i ketij evenimenti është Shpejtim Zeneli.

Ky eveniment organizohet per qdo vit për nder te ditës

së shpalljes se pavarësis.

Dhe quhet “Miss & Mister Pavarësia 2018”

Mbahet në Prizren me 19 shkurt 2018, për nder të Pavarsisë së Kosovës.

Ka një vit e më tepër si fotomodel ku mbrenda tre muajve ka arrit ti sigurojë 9000 ndjekës në Instragram.

Ai do ta perfaqësoj Kosovën në Tajvan dhe disa shtete tjera.

Profili i tij oficial në Instagram:

https://www.instagram.com/endritgashiii/

Ja dhe intervista e tij e realizuar :

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kX7jCtoOMlE?feature=oembed&w=640&h=360]

Source: New feed