Strugani lahet në liqen, nuk e tremb dëbora (FOTO)

Disa fotografi të pazakonta kanë arritur në Inbox-in e portalit tonë, edhe pse temperaturat janë në minus dhe bora nuk ndalon, ketij Strugani nuk i bëhet vonë fare, ai madje lahet në liqen.

Source: New feed