Almakos – 17:20 27/02
Edhe pse banorët e Vitez në Bosnje këtë mëngjes u zgjuan me temperatura deri në 14 gradë nën zero dhe nën dëborë, kjo nuk e dekurajojë Blashka Andriqin (75 vjeç) që, si edhe çdo ditë tjetër të ecte …

Albeu.com: Ishte -8 gradë, lojtarët prejnë çorapet dhe mbulojnë krahët nga i ftohti

Zhurnal: Ballkani i ngujuar në borë, ngrica dhe temperatura nën zero

Java News: I ftohti kulmon të mërkurën, ja kur vjen rritja drastike e temperaturave

75 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed