FIFA dhe UEFA kanë reaguar duke i dalë në krah Ligës Profesioniste dhe klubeve shqiptare të cilat kanë bojkotuar kampionatin.

Në një deklaratë zyrtare dërguar në adresë të FSHF-së, institucioni më i lartë i futbollit evropian dhe botëror, njëzëri i konsiderojnë të drejta kërkesat e klubeve të Kategorisë Superiore për ndryshimin e kuadrit ligjor të zhvillimit të ekonomisë së sportit.

Në të njëjtën kohë, FIFA dhe UEFA i bëjnë thirrje qeverisë dhe……
Source: New feed

Leave a Reply