FIFA u vjen në ndihmë federatave për të përballuar emergjencat që janë krijuar nga pandemia e COVID-19.

Vendimi është marrë nga Komiteti dhe është quajtur si një “plan revolucionar”, për t’i dhënë hov futbollit në këto kohë të vështira.

Për 211 anëtarët është akorduar një fond prej 1,5 miliardë dollarësh (rreth 1,27 miliardë euro), i cili do të vihet në dispozicion të të gjitha federatave nëpërmjet një sistemi subvencionimi dhe……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *