Në procesin gjyqësor kundër xhihadistëve, të zhvilluar në Gjykatën Federale penale, në Belllinziona i pandehuri kryesor Sandro V., është dënuar me 50 muaj burgim.

Ai është shpallur fajtor për mbështetjen e organizatave kriminale dhe posedimin e dokumentimeve të dhunës, shkruan srf.ch.

I bashkëpandehuri është dënuar me një gjobë me kusht – për pjesëmarrjen në një organizatë kriminale.

I dënuari kryesor është një 34-vjeçar i lindur në Itali, i……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *