Ina – 20:00 27/02
Ka filluar protesta në Shkup e organizuar nga shoqata patriotike “ Tvrdokorni ” dhe “Forcat e Bashkuara të Maqedonisë” për mbrojtjen e emrit “Maqedoni”.

Zhurnal: « Video » Protestohet kundër ndryshimit të emrit

Telegrafi: Digjet flamuri grek gjatë protestave në Shkup (Foto)

Alsat: Shkup, mijëra protestues kundër ndryshimit të emrit

24 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed