Ditën e sotme, një 32 vjeçar shqiptar është përfshirë në një aksident të rëndë rrugor në Francë.

Sipas informacioneve, makina me të cilën udhëtonte ai përfundoi në një livadh poshtë rrugës dhe duke u përplasur fort me një pemë.

Para se të zbulohej nga shërbimet e urgjencës, mësohet se shqiptari i aksidentuar kaloi rreth 6 orë në vendin e ngjarjes.

Në vendin e ngjarjes shkuan rreth 20 zjarrfikës si dhe një ekip mjekësor. Shqiptari përfundoi në……
Source: New feed

Leave a Reply