Një grua shqiptare, e moshës 30 vjeç, është paraqitur në gjykatë pasi akuzohet për vrasjen me thikë të një vajze 7-vjeçare.

Ngjarja ka ndodhur në sytë e familjes së saj të tmerruar në Ditën e Nënës, ndërsa vogëlushja po udhëtonte me skuterin e saj në parkun Bolton

Gruaja akuzohet për vrasje 'të rastësishme dhe të paprovokuar'  të vajzës 7-vjeçare.

Eltiona Skana, 30 vjeç, akuzohet për vrasjen e Emily Jones, e cila u godit me thikë para……
Source: New feed