‘25 prilli është dita për t’i dhënë fund kësaj qeverie të korruptuar’, tha ditën e sotme në një takim me të rinj, kreu i Forumit Rinor të PD-së, Belind Këlliçi.

Sipas tij, ka ardhur momenti për ti hapur rrugën një qeverie dhe modeli të ndryshëm.

Mesazhi i plotë i Belind Këlliçit:

25 Prilli është dita jonë, është mundësia jonë për t’i dhënë fund një qeverie të korruptuar, që të vetmen alternativë që ka për……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *