Një aksident  i rëndë automobilistik ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Prevezë, Greqi.

Tre të rinj dhe një i moshuar dhanë frymën e fundit në asfalt.

Sipas policisë, e cila ende po heton për të zbuluar se si ndodhi aksidenti të personat që humbën jetën ishin një pensionist 70-vjeçar, një vajzë 19-vjeçare nga Shqipëria, një i ri 19-vjeçar dhe një tjetër 23-vjeçar, miq me njeri tjetrin.

Të tre miqtë ishin brenda një ‘Golf-i’ të kuq, të……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *