Një lajm tronditës mbërriti sot nga një spital në Turqi ku u raportua se ka humbur jetën efektivi i policisë, Hydajet Nehani.

Ky i fundit vetëm pak ditë më parë u dërgua në Turqi për kurim më të specializuar.

Gjendja e rënduar e tij bëri që miq dhe kolegë të kontribuonin dhe ta dërgonin në Turqi, por fatkeqësisht ai nuk ka mundur ta mposhtë virusin.


Source: New feed

Leave a Reply