Pas zjarrit në kampin e Morias që shkatërroi plotësisht strukturën, vazhdon akomodimi i azilkërkuesve në kampin e Kara Tepes në ishullin Lesbos.

Prej ditës së  djeshme janë ngritur çadra për të akomoduar emigrantët dhe refugjatët nga struktura e Morias, në zonën e cila ka qenë poligon qitjeje për ushtrinë.

Prioritet u jepet familjeve ndërsa mbetet të shihet se sa prej tyre do të binden të largohen nga rruga dhe të hyjnë në çadrat që janë përgatitur.

40 të……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *