Skënderbeu i madh nuk ekziston më. Edhe pse në klubin korçar zotohen se do të ndërtojnë një cikël fitues, është e qartë se ekipi aktual, me atë që dominonte në futbollin e vendit tonë, janë dy gjëra në kahe krejtësish të kundërta. Investimi mbi të dy skuadrat është krejtësisht ndryshe dhe tashmë nga klubi janë larguar të gjithë ata lojtarë të cilët i dhane edhe vlerë atij duke e bërë klubin rekrordmen në vendin tonë,

Në vitin 2016,……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *