Kishte paralajmëruar një konferencë për shtyp ditën e sotme, por befasisht, në minutat e fundit, e shtyhu për ditën e nesërme.

Dhe menjëherë pas këtij vendimi, presidenti i Kosovës ka shkuar në shtëpinë e prindërve të tij, nga ku ka postuar edhe një foto në profilin e tij në Facebook.

Në vendlindje, me prindërit", shkruan Thaçi mbi foto.

Pas publikimit të akz-akuzës nga Gjykata Speciale, presidenti i Kosovës ndërpreu udhëtimin drejt Shteteve të Bashkuara, ndërsa……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *