Java News – 20:31 27/02
Bora në Tiranë pushoi për momentin, por aq sa ra mjaftoi që qytetarë të ndryshëm të dilnin dhe të fiksonin këto momente që për hir të së vërtetës janë të rralla në kryeqytet.

Koha.net: Në Berishë, vende-vende bora tri metra lartësi

Albeu.com: Spektakël, kështu pastrohen nga bora autostradat në Kosovë (VIDEO)

Albeu.com: Bora zbardh bregdetin e Ulqinit, shihni pamjet mahnitëse (VIDEO)

43 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed