David Gabrieli, një shtetas francez që jeton në Sidnei është akuzuar për ngacmim seksual ndaj katër grave, me të cilat ai fliste në aplikacionet e njohura të takimeve RSVP dhe Bumble midis gushtit 2017 dhe janarit 2018. Mediat e huaja raportojnë se ai paraqitej në internet si një mjek që punonte në ambasadën zvicerane dhe
Source: pa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *