Koha.net – 21:20 27/02
Një fshat në Gjermani votoi për të mbatjur një kambanë kontradiktore kishe, mbi të cilën janë gdhendur një svastikë (simboli i kryqit nazist) dhe fjalët: Gjithçka për Atdheun – Adolf Hitler.

Telegrafi: Fshati gjerman vendos të mbajë si kujtim “kambanën e Hitlerit”

Almakos: Fshati gjerman vendos të mbajë si kujtim “kambanën e Hitlerit”

Source: New feed