Fshesa qendrore me vakum
 
Shtëpia & Elemente: Shes
Gjendja: i Ri /e Re
Qyteti: Prishtinë
Kategoritë: Teknikë e Bardhë dhe Aparaturë

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *