Partia Demokratike ka dalë në një tjetër deklaratë ku hedh poshtë me neveri akuzat e orkestruara nga Edi Rama dhe Top-Channel, lidhur mbi gjoja implikimin e Lulzim Bashë në hetimin ndaj UÇK, gjatë punës së tij në UNMIK.

PD deklaron se ‘Edi Rama sa herë është para humbjes së zgjedhjeve, zbaton të njëjtin skenar shpifjesh kundër Lulzim Bashës. E bëri atë në 2005-ën, në 2011-ën dhe po riciklon sërish skenaret e denja për Sigurimin e Shtetit.’

DEKLARATA

‘Partia Demokratike……
Source: New feed