Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore të Maqedonisë zhvillohet në rrjedhshëm. Në disa rrugë korsitë janë të lagështa, e në disa tjera janë të thata, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ndërmarrja Publike Rrugët e Maqedonisë bën të ditur se në Kodrën e Diellit ka të reshura të pakta dëbore. Ekziston mundësia e shfaqjes së rrokulisjes së gurëve në ngushtica dhe gryka mali.

Kjo ndërmarrje bën thirrje për kujdes në drejtimin e automjetit dhe të përshtatet shpejtësia e lëvizjes. Ekipet kujdestare të kësaj ndërmarrje janë në teren dhe kryejnë detyrën e tyre të mirëmbajtjes dhe pastrimit të rrugëve./Telegrafi/

The post Gjendja e komunikacionit rrugor në Maqedoni në këto momente appeared first on Telegrafi.

Source: New feed