Përvoja e kënaqësisë luksoze të vozitjes ka arritur një dimension krejt të ri në BMW X7.

Kerri i parë Sportiv i Aktivitetit (SAV – Sports Activity Vehicle) në segmentin luksoz kombinon një pamje të mrekullueshme me komoditetin e brendshëm të kombinuar me karakteristikën sportive të modelit, transmeton Perkerre.com

Një model tani sjell praninë imponuese dhe karizmën ekskluzive të BMW X7 në një formë veçanërisht të përqendruar.

Me modelin e tij unik, BMW X7 Dark Shadow Edition nënvizon pamjen sportive dhe ambientin luksoz të SAV-it më të madh. Detajet e koordinuara saktësisht të dizajnit dhe tiparet si për pjesën e jashtme ashtu edhe për atë të brendshme i japin modelit BMW X7 edition statusin e një koleksionisti.

BMW X7 Dark Shadow Edition do të prodhohet këtë vit në fabrikën e BMW në Spartanburg / SHBA në një seri të kufizuar prej rreth 500 njësive.

Modeli është i disponueshëm në të gjithë botën dhe mund të kombinohet me të gjithë motorët e ofruar për BMW X7 me një çmim rreth 119,495 dollarë.

Na ndiqni edhe ne Facebook dhe Instagram.

The post Gjigandi BMW X7 i emërtuar Dark Shadow Edition 2021 appeared first on Shes Blej Gjithqka.

Source: New feed