Gjykata e Apelit kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka lënë në fuqi masën e sigurisë arrest me burg për pedagogun e Universitetit të Korçës Alket Dino, ndërsa ka zbutur masën e sigurisë për bashkëpunëtorin e tij Xhevi Dervishi.

Gjykata e Posaçme ndryshoi masën e sigurisë për Dervishin nga arrest me burg, në arrest shtëpie, pasi vepra penale për të cilën akuzohet, ushtrim i ndikimit të paligjshëm të personave që ushtrojnë funksione publike, është me……
Source: New feed

Leave a Reply