Nga Kimete Berisha Nuk njihni kufij moral, e lypni kufij të tjerë. Dy ushtria (FARK e UÇK); dy palë heronjsh (tradhtarë të heronjëve dhe heronjë të tradhtuar); Dy palë veteranë; Dy palë qeveri, nën hije dhe përtej hijes; dy raporte kundërthënëse për të njejtin kufi me Malin e Zi; si është e mundur, kufiri në […] Source: New feed