Në 24 orët e fundit, Ministria e Shëndetësisë greke ka njoftuar se janë testuar pozitivë 2,422 persona, nga të cilët  6 janë zbuluar pas kontrolleve në kufijtë e vendit.

Me shifrat e sotme, numri i përgjithshëm i rasteve të të infektuarve është 78 825, nga të cilat 53.8% janë burra. 4685 (5.9%) konsiderohen se kanë të bëjnë me udhëtime nga jashtë dhe 20 225 (25.7%) kanë të bëjnë me një rast tashmë të njohur.

Fatkeqësisht në 24 orët e fundit kanë……
Source: New feed