Një Haland në super formë këtë sezon ku ka shënuar 15 gola në 12 ndeshje nga ku 4 të fundit i shënoi dje ndaj Hertës së Berlinit.

Lusien Favre e zëvendësoi dje në minutën e 85-të dhe në një moment telekamerat vërejnë takimin e bomberit norvegjez me trajnerin e Dortmundit të buzëqeshur:

“Sa gola ke bërë, tre? Jo, kam bërë katër”, iu përgjigj 20-vjeçari.

Pas ndeshjes Haland zbuloi: “I thashë se nëse nuk do më zëvendësonte do kisha shënuar edhe……
Source: New feed