Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së Nasim Haradinaj, tha këto dosje duhet t’i kenë edhe avokatët.

“Këto dosje (kopje) do të shpërndahen. Ne për katër orë sa kemi pasur mundësi kemi parë emra, ka njerëz që kanë punuar me Serbinë. Ata që janë në emra është dashur të akuzohen dhe jo të dëshmojnë”, tha ai sot në RTK.

Sipas tij materialet janë prej njerëzve të tyre, pra atyre që kanë qenë bashkëpuntorë të Serbisë. “Ne kemi bërë thirrje që një kopje të ia japim Gjykatës Speciale,”, theksoi ai.

 

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *