Shoqëria “PE-VLA-KU” sh.p.k është ndër kompanitë më të njohura dhe më të mëdha ne fushën e ndërtimit me shtrirje në Shqipëri dhe Kosovë. Shoqëria u themelua ne vitin 2005 dhe gjatë këtyre 15 viteve stafi profesional i “PE-VLA-KU” sh.p.k, ka projektuar dhe realizuar me sukses dhjetra projekte në ndërtim. Aktualisht jemi të pranishëm në shumë zona të Shqipërisë dhe Kosovës, ku po zbatojmë projekte të ndryshme. Në të gjitha këto projekte japim perkushtimin, aftësitë dhe pervojën tonë.

Ne jemi duke kerkuar personel te kualifikuar ne fushen e ndertimit per projektet tona ne Shqiperi dhe Kosove.

Shoqeria “PE- VLA- KU” sh.p.k kerkon te punesoje 10 punetore, te cilet duhet te jene te gatshem te punojne ne Shqiperi dhe ne Kosove ne pozicionin e punes si:

  • Hekurkthyes (ne brigada ose individualisht)

 te cilet duhet te permbushin kerkesat si me poshte:

  1. Te kene te pakten nje vit experience pune, sipas pozicionit te kerkuar.
  2. Te jene te pergjegjshem ne pune.
  3. Aftesi per te punuar ne grup.
  4. Te jene te gatshem te nisen ne cdo kohe.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *